Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

Even vooraf ...

We specialiseren ons dan wel in het ontwerpen van merkverhalen, maar het aanbod reikt heel wat verder! Hiernaast vind je een overzichtje van alle zaken waarvoor je aan onze mouw kunt komen trekken ... Check vooral ook even ons portfolio, of contacteer ons voor meer informatie.

Wie ben ik ...

Terend op koffie, en steevast vergezeld van een vleugje zware gitaren, zo functioneer ik op mijn best. De zware gitaren worden zo nu en dan al eens afgewisseld door een podcast. Brandend actueel of totaal inhoudsloos, de extremen liggen soms behoorlijk ver uiteen. De enige constante in dat verhaal is humor. Het sterkt de geest, en lachen is gezond!

Mijn rechterhersenhelft is echter ook gebaat bij wat afwisseling, en dus neem ik wel eens een boek vast. De avonturen van grote, gevestigde designers of "agencies" wakkeren de creativiteit aan, maar soms kan ik mezelf ook wel eens verliezen in een brok fictie over vikingen, zwaarden of draken.

Ook de fysische massa heeft te gepasten tijde nood aan ontspanning, en dus zul je me, wanneer ik me buiten mijn ivoren toren begeef, op bepaalde dagen terugvinden langs een racecircuit, of wekelijks een drietal keer in de karatedojo.

Zen Graphic - Branding - Graphic Design - Kenny Burggraeve
Branding en rebranding

Je logo en huisstijl vormen de basis van jouw merkidentiteit, en hoe sterker de basis, hoe steviger de constructie die erop wordt gebouwd. Dit is waar we vanuit gaan bij de opbouw van eender welke merkidentiteit.

Een sterk en herkenbaar logo draagt bij aan de uitstraling van je bedrijf of product. Wij tasten dan ook diep in onze creatieve buidel, om voor jou een logo op te bouwen dat niet alleen herkenbaar is, maar ook aanspreekt bij je doelpubliek, én je verhaal vertelt in één oogopslag. Een logo is immers zo veel meer dan een samenraapsel van tekst en vormen!

Om de marketingpuzzel in elkaar te laten vallen, vliegen we bij de opbouw van het logo echter niet zomaar op ons computerscherm. Een (doorgedreven) researchfase en de bepaling van de juiste strategie zijn twee onmisbare fases bij de opbouw van een professionele en treffende branding of merkidentiteit. Branding is immers veel meer dan een logo alleen!

Communicatie is een essentieel onderdeel van zowel marketing als in de verkoop van je product of dienst. Daarom is het belangrijk dat je huisstijl wordt geïmplementeerd in alle tools (visitekaartjes, briefhoofden, omslagen, mappen, social media visuals ...) die je wilt gebruiken om te communiceren met je doelgroep.

Wij starten echter niet enkel vanaf nul. Wanneer je merkt dat je huidige branding de lading niet meer dekt, dan zorgen wij ervoor dat die opnieuw op één lijn komt te staan met de nieuwe of vernieuwde visie van je bedrijf, merk, product of dienst.

Grafisch ontwerp & layout

Terwijl er wel al een serieuze digitale shift aan de gang is, is reclamedrukwerk nog altijd verre van uitgestorven! Nog steeds worden dagelijks miljoenen flyers en folders bedeeld, of worden evenementen aangekondigd door het straatbeeld te vullen met affiches. Ook de talloze bestickerde voertuigen die onderweg je pad kruisen, zijn daar het bewijs van.

Laat dus zeker niet na om aan onze mouw te komen trekken! We zetten je product of dienst extra in de verf met een fris ontwerp, waarbij we ook steeds één oog op je huisstijl gericht houden.

Webdesign & social media

Het internet begon enkele tientallen jaren geleden als een militaire aangelegenheid. Intussen is het zodanig geëvolueerd dat je zowat alles en iedereen erop terug kunt vinden. Ondernemingen, social media, evenementen, vrijetijdsbesteding, ... Bijna alles kent de dag van vandaag zijn oorsprong op websites, webshops, social media, blogs, ... De één al wat mooier en beter dan de andere, maar wanneer je even een half uurtje op het internet gaat rondsnuffelen, dan merk je al gauw dat het web een enorme waaier aan mogelijkheden biedt.

Echter de grootste flexibiliteit krijg je voorgeschoteld wanneer je gaat kiezen voor een professionele website op maat, op basis van een content management system (CMS - Drupal, Wordpress, ...).

Een overzichtelijke en aantrekkelijke website is immers onmisbaar voor elke ondernemer. Het is het online uitstalraam voor jouw zaak, product, of dienst.  Jij bepaalt de inhoud, wij definiëren de stijl, en daarna gaan we aan de slag om alles te programmeren tot een website die volledig aansluit bij je huisstijl en merkidentiteit. Hierbij verzorgen wij ook de domeinnaam en de hosting van je website, zodat je effectief online kunt gevonden worden.

Branding en rebranding

Research, strategie, naamgeving, baseline, logo, icons, kleuranalyse, graphic language, brand guidelines, beeldstijl

Identiteit (huisstijl)

Visitekaartjes, briefpapier, groetenkaart, presentatiemap, presentatietemplates (MS Office), stempels, omslagen, balpennen, badges, notitieboekjes, ...

Grafisch ontwerp & layout

Folders, flyers, brochures, magazines, boeklayout, belettering, roll-up-banners, affiches, advertenties voor print, web en social media, verpakking, POS-materiaal, stickers, vlaggen, tenten, banners

Webdesign & social media

Websites, webshops, blog, social media, copywriting, advertising, ...