Logo en huisstijl

Jurizon

Het verhaal van Jurizon Advocaten wordt vanaf nu nog versterkt met een complete huisstijl. Van visitekaartjes tot een "meegroeiende" dossiermap op basis van een volledig op maat gemaakte kapvorm. 

't Seizoentje

Voor 't Seizoentje, dat verse hoeveproducten verdeelt via automaten, creëerden wij dit leuke logo. Hierbij straalt de wortel, die voor de gelegenheid als cartoonfiguur werd uitgewerkt, het lokale, landelijke karakter uit waarvoor 't Seizoentje staat. De volle oranje kleur en de gezichtsuitdrukking van de wortel moeten het aspect "gezondheid" in de kijker plaatsen.

Pluspunt

De transformatie van Pluspunt (logopedie, multidisciplinaire praktijk) is compleet! Met dit strakke typografische logo en bijhorende huisstijl (visitekaartjes, briefpapier en omslagen) wordt een nieuw hoofdstuk gebreid aan een mooi verhaal, dat reeds jaren terug begon. Je vindt hen via deze pagina.

Meer info over logo en/of huisstijl, contacteer ons

Jurizon

Samuel Algoet en Sara Bekaert bundelen hun krachten, en vormen het nieuwe advocatenkantoor Jurizon. Dit wordt hun nieuwe logo! Het weerspiegelt het professionalisme, met elk zijn persoonlijke toets, waarmee beide advocaten dag na dag hun vak beleven. Vanaf nu zijn ze te bereiken via www.jurizon.be.

Meer info over logo en/of huisstijl, contacteer ons

Abonneer op Logo en huisstijl