Logo en huisstijl

Pure-2

 

Pure-2 uit Knokke-Heist biedt een mix van medische en esthetische pedicure aan huis. De vijf tekens in het logo zijn een weerspiegeling van de vijf tenen, waarbij het cijfer "2" de nadruk legt op die combinatie van het medische en het esthetische. De "2" wordt ook weergegeven in een groene kleur. Ook dit heeft twee facetten, gezondheid enerzijds, groei anderzijds. Pure-2 probeert immers niet enkel de bestaande services te verbeteren, maar concentreert zich ook op het ontdekken van nieuwe technieken en uitdagingen.

Jan Lievens

 

Jan Lievens, copywriter en vertaler uit Gent, koos voor een logo dat zijn open karakter weerspiegelt. Het JL-icoon in het logo kan tegelijkertijd worden geïnterpreteerd als "palindroom". Wanneer je het op zijn kop plaatst, blijft het immers gewoon JL weergeven, zoals het origineel.

Jurizon

 

Het verhaal van Jurizon Advocaten wordt vanaf nu nog versterkt met een complete huisstijl. Van visitekaartjes tot een "meegroeiende" dossiermap op basis van een volledig op maat gemaakte kapvorm. 

 

't Seizoentje

Voor 't Seizoentje, dat verse hoeveproducten verdeelt via automaten, creëerden wij dit leuke logo. Hierbij straalt de wortel, die voor de gelegenheid als cartoonfiguur werd uitgewerkt, het lokale, landelijke karakter uit waarvoor 't Seizoentje staat. De volle oranje kleur en de gezichtsuitdrukking van de wortel moeten het aspect "gezondheid" in de kijker plaatsen.

Pluspunt

 

De transformatie van Pluspunt (logopedie, multidisciplinaire praktijk) is compleet! Met dit strakke typografische logo en bijhorende huisstijl (visitekaartjes, briefpapier en omslagen) wordt een nieuw hoofdstuk gebreid aan een mooi verhaal, dat reeds jaren terug begon. Je vindt hen via deze pagina.

Meer info over logo en/of huisstijl, contacteer ons

 

Jurizon

 

Samuel Algoet en Sara Bekaert bundelen hun krachten, en vormen het nieuwe advocatenkantoor Jurizon. Dit wordt hun nieuwe logo! Het weerspiegelt het professionalisme, met elk zijn persoonlijke toets, waarmee beide advocaten dag na dag hun vak beleven. Vanaf nu zijn ze te bereiken via www.jurizon.be.

Meer info over logo en/of huisstijl, contacteer ons

Abonneer op Logo en huisstijl