Webdesign

Het internet begon enkele tientallen jaren geleden als een militaire aangelegenheid. Intussen is het zodanig geëvolueerd dat je zowat alles en iedereen erop terug kunt vinden. Ondernemingen, social media, evenementen, vrijetijdsbesteding, ... Alles wordt tegenwoordig geregeld via één of andere website. De één al wat mooier en beter dan de andere, maar wanneer je even een half uurtje op het internet gaat rondsnuffelen, dan merk je al gauw dat webdesign een enorm gamma aan mogelijkheden biedt.

Echter de grootste waaier krijg je voorgeschoteld wanneer je gaat kiezen voor een professionele website op maat, op basis van een content management system (CMS - Drupal of Wordpress). Dit waar de opties bij een universele invultemplate, die je bij diverse online aanbieders vindt, een heel stuk beperkter zijn. Webdesign op maat is waar wij ons op focussen.

Een overzichtelijke en aantrekkelijke website is immers onmisbaar voor elke ondernemer. Het is het online uitstalraam voor jouw zaak, product, of dienst.  Wij gaan samen met jou de inhoud en de stijl van je website bepalen, waarna we aan de slag gaan om alles te programmeren. Hierbij kunnen wij ook zorgen voor de domeinnaam en de hosting van je website, zodat je ook effectief online kunt gevonden worden.

Check hier ook even ons portfolio, of contacteer ons!

Onze andere diensten: Logo & huisstijl, Grafisch ontwerpIllustratieFreelance