Webdesign

Het internet begon enkele tientallen jaren geleden als een militaire aangelegenheid. Intussen is het zodanig geëvolueerd dat je zowat alles en iedereen erop terug kunt vinden. Ondernemingen, social media, evenementen, vrijetijdsbesteding, ... Bijna alles kent de dag van vandaag zijn oorsprong op websites, webshops, social media, blogs, ... De één al wat mooier en beter dan de andere, maar wanneer je even een half uurtje op het internet gaat rondsnuffelen, dan merk je al gauw dat het web een enorme waaier aan mogelijkheden biedt.

Echter de grootste flexibiliteit krijg je voorgeschoteld wanneer je gaat kiezen voor een professionele website op maat, op basis van een content management system (CMS - Drupal, Wordpress, ...).

Een overzichtelijke en aantrekkelijke website is immers onmisbaar voor elke ondernemer. Het is het online uitstalraam voor jouw zaak, product, of dienst.  Jij bepaalt de inhoudt, wij definiëren de stijl, en daarna gaan we aan de slag om alles te programmeren tot een website die volledig aansluit bij je huisstijl en merkidentiteit. Hierbij verzorgen wij ook de domeinnaam en de hosting van je website, zodat je effectief online kunt gevonden worden.

Check hier ook even ons portfolio, of contacteer ons!

Onze andere diensten: Logo & huisstijl, Grafisch ontwerpFreelance