Logo & huisstijl

Je logo en huisstijl vormen de basis van jouw bedrijfsidentiteit, en hoe sterker de basis, hoe steviger de constructie die erop wordt gebouwd. Dit is waar we vanuit gaan bij de opbouw van eender welke bedrijfsidentiteit.

Een sterk en herkenbaar logo draagt bij aan de uitstraling van je bedrijf of product. Wij tasten dan ook diep in onze creatieve buidel, om voor jou een logo op te bouwen dat niet alleen herkenbaar is, maar ook aanspreekt bij je doelpubliek, én je verhaal vertelt in één oogopslag. Een logo is immers zo veel meer dan een samenraapsel van tekst en vormen!

Om de marketingpuzzel in elkaar te laten vallen, vliegen we bij de opbouw van het logo echter niet zomaar op ons computerscherm. Een (doorgedreven) researchfase en de bepaling van de juiste strategie zijn twee onmisbare fases bij de opbouw van een professionele en treffende branding of merkidentiteit.

Die identiteit is echter maar compleet wanneer ook de huisstijl daar perfect op aansluit. Visitekaartjes, briefpapier, omslagen, stickers, advertenties, ... zijn belangrijke communicatiemiddelen die de uitstraling van een bedrijf versterken. Ook hier zorgen wij voor één duidelijke lijn doorheen alle elementen van de huisstijl, met de juiste kleuren, lettertypes en een aantrekkelijke lay-out.

Ben je toch tevreden over jouw huidig logo of bestaande huisstijl, maar wil je deze alsnog een frissere look geven door middel van kleine aanpassingen? Ook met de restyling of optimalisatie van logo en huisstijl helpen wij je graag verder!

Check hier ons portfolio, of contacteer ons!

Onze andere diensten: Grafisch ontwerp, Webdesign, Freelance