Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezig met laden...

Even vooraf ...

We specialiseren ons dan wel in het ontwerpen van merkverhalen, maar het aanbod reikt heel wat verder! Hiernaast vind je een overzichtje van alle zaken waarvoor je aan onze mouw kunt komen trekken ... Check vooral ook even ons portfolio, of contacteer ons voor meer informatie.

Wie ben ik ...

Als ik mezelf moet omschrijven, dan vind ik het eerlijk gezegd niet zo leuk om te vertellen dat ik een grafisch vormgever ben die logo's, huisstijlen, websites en dergelijke ontwerpt. Je zult me veel levendiger horen vertellen wanneer ik je kan zeggen dat ik het verhaal achter een ondernemer en zijn bedrijf probeer te vertellen. Het antwoord op je vraag "what's in it for me": Met een branding waar jouw hele verhaal in verweven zit, win je je potentiële klant al voor de helft (of zelfs meer) voor jou, nog voor je aan je eigenlijke verkoopspraatje begint.

Branding en rebranding

Je logo en huisstijl vormen de basis van jouw bedrijfsidentiteit, en hoe sterker de basis, hoe steviger de constructie die erop wordt gebouwd. Dit is waar we vanuit gaan bij de opbouw van eender welke bedrijfsidentiteit.

Een sterk en herkenbaar logo draagt bij aan de uitstraling van je bedrijf of product. Wij tasten dan ook diep in onze creatieve buidel, om voor jou een logo op te bouwen dat niet alleen herkenbaar is, maar ook aanspreekt bij je doelpubliek, én je verhaal vertelt in één oogopslag. Een logo is immers zo veel meer dan een samenraapsel van tekst en vormen!

Om de marketingpuzzel in elkaar te laten vallen, vliegen we bij de opbouw van het logo echter niet zomaar op ons computerscherm. Een (doorgedreven) researchfase en de bepaling van de juiste strategie zijn twee onmisbare fases bij de opbouw van een professionele en treffende branding of merkidentiteit. Branding is immers veel meer dan een logo alleen!

Die identiteit is echter maar compleet wanneer ook de huisstijl daar perfect op aansluit. Visitekaartjes, briefpapier, omslagen, presentatietools, ... zijn belangrijke communicatiemiddelen die de uitstraling van een bedrijf versterken. Ook hier zorgen wij voor één duidelijke lijn doorheen alle elementen van de huisstijl, met de juiste kleuren, lettertypes en een aantrekkelijke lay-out.

Wij starten echter niet enkel vanaf nul. Wanneer je merkt dat je huidige branding de lading niet meer dekt, dan zorgen wij ervoor dat die opnieuw op één lijn komt te staan met de nieuwe of vernieuwde visie van je bedrijf, merk, product of dienst.

Grafisch ontwerp & layout

Grafisch ontwerp is voor heel wat mensen nog steeds behoorlijk abstract. Nochtans maakt het deel uit van ieders dagelijks leven, want vanaf het moment je je voordeur achter je dichtslaat kom je ermee in aanraking.

De vele affiches die verschijnen in het straatbeeld, de folders en flyers wanneer je bij vele zaken binnenwandelt, reclame die op scherm wordt getoond, verpakkingen, belettering op auto's, bestelwagens en vrachtwagens, ze komen (bijna) allemaal van de hand van een grafisch ontwerper.

En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw drukwerk in het oog springt, en je boodschap aanspreekt bij je doelpubliek. Of het nu gaat om de promotie van een evenement, reclame voor uw zaak, of de lancering van een product, wij zorgen sowieso voor een stijlvol ontwerp van jouw drukwerk, zonder de richtlijnen rond je logo en huisstijl uit het oog te verliezen.

Webdesign & social media

Het internet begon enkele tientallen jaren geleden als een militaire aangelegenheid. Intussen is het zodanig geëvolueerd dat je zowat alles en iedereen erop terug kunt vinden. Ondernemingen, social media, evenementen, vrijetijdsbesteding, ... Bijna alles kent de dag van vandaag zijn oorsprong op websites, webshops, social media, blogs, ... De één al wat mooier en beter dan de andere, maar wanneer je even een half uurtje op het internet gaat rondsnuffelen, dan merk je al gauw dat het web een enorme waaier aan mogelijkheden biedt.

Echter de grootste flexibiliteit krijg je voorgeschoteld wanneer je gaat kiezen voor een professionele website op maat, op basis van een content management system (CMS - Drupal, Wordpress, ...).

Een overzichtelijke en aantrekkelijke website is immers onmisbaar voor elke ondernemer. Het is het online uitstalraam voor jouw zaak, product, of dienst.  Jij bepaalt de inhoudt, wij definiëren de stijl, en daarna gaan we aan de slag om alles te programmeren tot een website die volledig aansluit bij je huisstijl en merkidentiteit. Hierbij verzorgen wij ook de domeinnaam en de hosting van je website, zodat je effectief online kunt gevonden worden.

Branding en rebranding

Research, strategie, naamgeving, baseline, logo, icons, kleuranalyse, graphic language, brand guidelines, beeldstijl

Identiteit (huisstijl)

Visitekaartjes, briefpapier, groetenkaart, presentatiemap, presentatietemplates (MS Office), stempels, omslagen, balpennen, badges, notitieboekjes, ...

Grafisch ontwerp & layout

Folders, flyers, brochures, magazines, boeklayout, belettering, roll-up-banners, affiches, advertenties voor print, web en social media, verpakking, POS-materiaal, stickers, vlaggen, tenten, banners

Webdesign & social media

Websites, webshops, blog, social media, copywriting, advertising, ...