Bring the noise!

Zen Graphic - Blog - Muziek

 

Creativiteit wordt op allerlei manieren aangewakkerd, ook bij mij. De één maakt lange wandelingen, of begeeft zich in de natuur in het algemeen, de ander doet aan sport, of houdt zich even bezig met de zogenaamde "caféspelen", om zich kort af te zonderen van het werk en de batterijen opnieuw op te laden. Maar ook "on the job" kun je perfect voor afleiding zorgen zodat de rechterhersenhelft op toeren blijft.

Ja inderdaad, je denkt in de juiste richting, muziek opzetten. Al moet ik eerlijk zijn, de 5 plaatjes, afgewisseld met de onophoudelijke stroom "gibberish" die gedurende de dag de revue passeren op de commerciële radiozenders kunnen me soms behoorlijk "ambetant" maken. Daarom, één oplossing - voor mij althans -, iTunes. Echt, daar vind je ALLES!

Eindeloze afwisseling troef, en dus het ideale gezelschap tijdens de creatieve uurtjes. Al snappen nogal wat mensen in mijn omgeving niet echt goed hoe ik me kan focussen op mijn opdracht met het "lawaai" dat uit mijn Bose-koptelefoon schalt terwijl mijn ogen op het scherm gericht zijn. Je raadt het wel, metal, zware gitaren, geschreeuw van de bovenste plank ... YEAH!! Metallica, Slayer, Channel Zero, Stone Sour, ... Je weet wel he - of misschien niet - ... Ze keren veelvuldig terug in de lijst "onlangs beluisterd".

 - Einde blogpost - Voila, een korte blogpost met één of ander persoonlijk hersenspinsel, kan dus ook. Zo kom je eens wat meer te weten over een mens en zijn "dingen". Het hoeft ook niet altijd alleen maar vakidiotenpraat zijn he ...

 Tot blogs!